Qui som

Kasamu Aku Projectes (Solidaritat amb Casamance) va néixer després de viatjar diverses vegades a la regió de Casamance i veure les condicions de vida precàries de nens i joves de la regió i els problemes d’escolarització que tenen. Aquest va ser el punt de partida que ens va esperonar a començar a treballar per millorar la sanitat i l’educació a un nivell molt local i específic: ajudant les escoles de Cabrousse i de Djembereng.

El nostre objectiu principal és contribuir a una educació digna per als joves d’aquestes poblacions i millorar les condicions materials en que es duu a terme el procés educatiu.

El desembre de 2006 vàrem començar la nostra activitat tot creant una ONG que fou registrada oficialment el 13 de febrer de 2007.

Kasamu Aku Projectes (NIF: G64423635) no té despeses de personal ni d’infraestructures. Funciona gràcies al treball voluntari dels seus membres i col·laboradors.

El nostre primer objectiu ha estat buscar padrins que estiguin disposats a assumir les despeses d’escolarització i material d’aquells infants que no tenen prou recursos econòmics. Fins ara, hem aconseguit apadrinar 35 nens i adolescents.

Les escoles amb les quals treballem són el Col·legi de les Escolàpies de Djembereng i l’Escola i Orfenat Saint Coeur de Marie de Cabrousse.

Les nostres interlocutores principals són la germana Fina Costa-Jussà a Djembereng i la germana Martine Diatta a Cabrousse.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


*